Terug naar overzicht

26 maart 2021 | Nieuws

Beaudil Elzenga en David Geysen in nieuwe voorstelling via livestream

Oud-genomineerde Beaudil Elzenga en oud-jurylid David Geysen van de Piket Kunstprijzen spelen zondag 28 maart in een gratis livestream de voorstelling De Afstand – brieven in coronatijd in de Nieuwe Badkapel in Scheveningen.

In deze voorstelling spelen acteurs David Geysen en Beaudil Elzenga scènes, gebaseerd op brieven uit het boek De Afstand die zijn geschreven in maart/april 2020. Hoe hou je hoop en uitzicht in tijden van lockdown? Blijven wij verbonden met elkaar als iedereen thuis zit? De brieven worden door het MBA-duo muzikaal omlijst met delen uit de Preludes van Sergei Rachmaninov, die zij speciaal voor deze voorstelling hebben bewerkt voor twee marimba’s. De regie is in handen van Sarif Tribou.

De voorstelling is vanaf 15.30 uur gratis te volgen via de website van de Nieuwe Badkapel. Een donatie wordt gewaardeerd. Dit geld komt te goede aan een cultureel artiestenfonds. Daaruit zullen de komende tijd soortgelijke initiatieven worden uitgevoerd om artiesten te laten optreden. Doneren kan hier.