Terug naar overzicht

04 juni 2021 | Nieuws

Firma MES zoekt persoonlijke verhalen via WhatsApp

Firma MES, oud-genomineerde van de Piket Kunstprijzen gaat via WhatsApp op zoek naar persoonlijke verhalen voor de nieuwe voorstelling Oksigen. Iedereen die dat wil kan tussen maandag 7 en zondag 13 juni via WhatsApp zeven persoonlijke vragen te beantwoorden over identiteit. Spreek een voicemessage in en vertel wie jij bent.

Vragen beantwoorden kan via de chat of telefonisch. Open direct het Firma MES nummer in WhatsApp, of sla 06123456789 op in jouw telefoon. Type ‘Hoi’ om te beginnen. Chatten kan van maandag 7 t/m zondag 13 juni. Bellen kan op donderdag 10 en vrijdag 11 juni tussen 10.00  en 20.00 uur. Je krijgt dan een van de makers van Firma MES aan de lijn. De telefoongesprekken worden anoniem opgenomen en kunnen gebruikt worden in de voorstelling.

Firma MES

Firma MES maakt documentair theater over maatschappelijke onderwerpen, vanuit thuisstad Den Haag. Met kritisch optimisme, een persoonlijke invalshoek, humor en actuele thema’s. We vertellen verhalen die niet op een spandoek passen. Perspectieven die niet in één camerashot te vatten zijn. Waarin verschillende mensen, op verschillende manieren geraakt worden. We richten ons op grote maatschappelijke en politieke thema’s vanuit een humanistische inslag. Eerder maakte het theatergezelschap uit Den Haag onder meer de succesvolle voorstelling De gijzeling. 

Foto: Lonneke van der Palen