Terug naar overzicht

22 februari 2024 | Nieuws

Piket Juryprijs-winnaar komt met nieuwe familievoorstelling: Paradijsvogels

Marcel Roijaards, winnaar van de Piket Juryprijs 2023, heeft de regie voor de familievoorstelling Paradijsvogels, die vanaf 22 februari tot 10 maart the zien in bij Theater Merlijn in Den Haag. In Paradijsvogels klimt een groep jongeren in de bomen. Ze weigeren ooit nog naar beneden te komen. Waarom zou je willen opgroeien in een wereld waarin je je niet thuis voelt, waarin volwassenen er een puinhoop van maken?

Ver boven de wereld, tussen bladeren en takken, dromen de rebellerende jongeren in de voorstelling van een mooier bestaan. De harde realiteit confronteren ze met hun fantasie. Het leven draait volgens hen niet om hoge cijfers halen, geld verdienen en haastig langs elkaar rennen. Meer aandacht voor verbeelding, creativiteit en voor elkaar, dat is wat telt! Ze gaan in gesprek met de wolken, maken samen met de wind muziek en verzinnen wonderlijke verhalen. Omringd door gevaar brengen zij liefde tot leven.

Paradijsvogels is een ontroerende voorstelling over verbeeldingskracht en de hoop op een betere toekomst voor iedereen van 6 jaar en ouder. Kijk hier voor tickets en alle speeldata.

Foto: Hessel Waalewijn